Ahoj 

Poslední dobou tady píšu samé pozitivní věci, ale abyste si nemysleli, tak i já mám své nepříjemné chvilky. Jo zlobí mě kolena. Bolí, křupou, vrzají, až to vypadá jako by si udělali párty. Už se mi také několikrát stalo, že se to koleno jakoby přetočila-vykloubilo (je to jen takový pocit, ale je to hrozně nepříjemné). Prostě máte pocit, jako by se vám vykloubilo a je to taková bolest, že většinou spadnu na zem a asi minutu to vydýchávám. Pak to nemůžu asi měsíc pořádně ohnout ani natáhnout. A co na to doktoři? Natažené vazy a Ty ještě porosteš. (nic proti doktorům)

Tahle situace se mi stala v neděli.(za celý život po čtvrté) Bylo by to všechno v pohodě, zase bych spadla a pak to měsíc rozpohybovávala, jenže se mi to stalo když jsem běžela. Takže jsem sletěla na zem v plné parádě. Chvíli to tak vydýchávám a podívam se na ruku- trochu odřená a koleno taky(roztrhly se mi rifle). Pomalu jsem vstala a nemohla tu nohu natáhnout, a tak mě taťka podpíral. Tak jsem kulhala a pak taťka na mě: "Vždyť ti to krvácí" a já: "To je jenom povrchový" . Tak jsem se podívala na svou nohu a pod tou povrchovou odřeninkou byla ještě jedna pořádná krvavá "džuzna".

Jeli jsme do nemocnice, tam mi to vyčistili(bolelo to) a řekli, že mám přijít v úterý na převaz, a že to na šití nemám. Uf. Takže teď jsem hezky o berličkách, protože s tím nesmím moc hýbat( za 1) to bolí a za 2) by to špatně srostlo) 

A nejlepší na tom vše je, že naše třída je teď plná "invalidů": kámoška má něco z kotníkem, další dvě holky se hodně spálily od slunka, takže vypadají jak rajčata a pak jsem tu já. Možná se to zdá málo, ale nás je ve třídě jen 11. :)

                                                                                                                Tak se mějte hezky

                                                                                                                        Pozdravují vás moje kolena :)

                                                                                                                                 Any!

P.S. Tady to mám už obvázané a vyčištěné