A ještě jednou echm...

Nějak to tu zanedbávám a to mě štve. Nebudu se vymlouvat na to, že není čas(i když opravdu není). Měla bych dokončit sérii Deník cestovatelky, ALE první chci napsat tenhle článek. O čem vlastně? Ani nevím. Jen tak se odreagovat od školy, nemyslet na hromadu úkolů a učení. Venku prší, je zima, všichni už myslí jen na Vánoce a to zima ještě ani nezačala(natož prosinec nebo advent). Dnes jsem měla špatný den. Trojka z biologie. Dvojka z geografie. Zjistila jsem(a není to dobré zjištění), že se ze mě stává čím dál větší pesimistka. A to je špatný...hodně špatný! 

 

Takže na to půjdeme jinak!

 

Jsem ráda, že jsem se sem konečně dostala, protože vyhrabat se z té hromady povinností, je někdy opravdová práce. Každopádně je podzim a krásný chladný vítr shazuje listí ze stromů na mokrou zem. Nedostat jedničku z geografie jenom o půl bodu opravdu naštve, ale pak to všechno zmírní užasná hudební výchova a film Fantom Opery. A pak čekání na zastávce na autobus o deset minut déle, protože zasekaný Přerov. Alespoň jsem si mohla popovídat se svým prastrýcem. I když mám spoustu úkolů, vždy mi zbyde ještě nějaký ten čas na přečtení pěkné knížky. A pak mě čeká teploučká postel a blahodárný spánek.

A hned je den o něco hezčí. :)

 

Přeji všem, aby neupadali do podzimních depresivních nálad a udělali něco pro sebe(např. čtení knížky, koupit si čokoládu, uvařit si čaj, podívat se na nějaký hezký film, dopřát si koupel...).

 

Řekněte NE pesimistickým myšlenkám. Přeji pěkný podzim! 

                                                                                                 

                                                                                                             Any! :)

P.S. Já mám toho tolik, to nestihnu...STOP! Žádné pesimistické myšlenky, jsem řekla!!! Na to se musí jít postupně. Hezky popořadě. Úsměv prosím. No vidiš, že to jde. :D